Bilen starter ikke av og til

Du hører oppstart lyden, men motoren starter ikke. Trodde først det var batteriet, men allt elektisk virker, og jeg . Det som skjer når hun vrir om nøkkelen, lyser lampene på dashbordet opp, men bilen starter ikke.

De ganger den faktisk starter kan den maks . Kom på at det er lenge siden jeg sjekket om det var nok olje på bilen, kan det være at den ikke starter pga lite olje f. Min bmw starter ikke, sier bare klikkklikk – Bil. Borte på dagers ferie, bilen starter ikke, lager rare. Får ikke startet bilen min, startkabler hjelper ikke – Bil. Bilen starter ikke, vi viser deg hvordan reparere – Delespesialisten. Bilen starter ikke, hvorfor starter ikke bilen, bilen tenner ikke, bilen får ikke drivstoff.

Generell diskusjon: Hei Jeg har eid en Volkswagen Golf. Sprengkulde betyr høysesong for biler som ikke starter. Han sa at det var nok strøm på batteriet, men at motoren ikke gikk rundt.

Dette skjedde over natten, da bilen fungerte uten problemer da jeg satte. Jeg mener at den ikke vil starte hvis batteriet kryper ned mot 11V. Bilen starter ikke etter lading av batteri E39innlegg6.

Bilen starter ikke etter vaskinnlegg28. BufretLignendeDette vil variere fra bil til bil, og det avhenger av om bilen er jevnlig i bruk eller ikke, sier Svela. En typisk misforståelse er at dieselen på tanken fryser når det blir .