Brun ledning blå ledning

Jeg har kjøpt ny lampe som jeg skal montere opp over kjøkkenbordet. Det jeg lurer på er hvilken av den blå og den brune ledningen som . Den blå ledningen er N (nøytral leder), mens den brune er L (faseleder). Noen ganger er det merket N og L og da bør man følge dette. Mellom den brune og blå ledningen er det ca 2volt.

De tre ledningene har brun, blå og gul/grønn farge. Isolasjonen skal være merket med blå farge, eller med bokstaven N. Panel 80/120W – hva er pluss, brun eller blå ledning. Driver og kobler stikk og skjøt på samme ledning (i hver ende, så det blir vanlig ledning).

Er det viktig at den brune og blå ledningen inni . Koble markisemotor til markisebryterinnlegg25. Montere taklampe med kun en ledning fra taket? Farge på ledere og symbolene L og N – ByggeBoligbyggebolig.

Hei, Jeg en installasjonskabel som jeg skal koble mot et speil med integrert belysning. Kabelen har en brun leder og en blå leder. I alle fall – Hos meg har jeg fire forskjellige fargede ledninger i koblingsboksen i taket hvor lampa skal henge.

Kobling av lamper med dimmer – Hus, hage og. Feste ledning i lampe – Hus, hage og oppussinginnlegg28. Tilkoble taklamper i bolig – Strømforsyningerinnlegg29.

Tror de nye fargene er Brun og Blå = fase, grå(hvit?) og sort. Lampeledningen har jo to ledninger, blå og brun.