Ebay finds blogg

Her om dagen hadde jeg en FB-samtale med ei anna ebayjente. Vi babla om ebay og hun ga med idéen om å lage en finds . På tide med et nytt ebay finds innlegg eller hva?

Jeg elsker å kikke rundt på ebay etter diverse ting jeg både trenger og ikke trenger. Er litt skummelt i grunn, fordi det er så lett å klikke det hjem. Litt over gjennomsnittet glad i skjønnhetsprodukter, og denne bloggen handler veldig ofte om mine nye og ikke minst fine ting som jeg . På denne bloggen vil du få innblikk i min hverdag, helse og trening, tanker og følelser,.

Obviously I wanted to update the blog before I ran out the door, that’s a. I knew Ebay was awesome, but not this awesome! Who better to tip you off to the best fashion finds on eBay than a few of your. As a jewelry designer and new mom, this blogger has a knack for hi-low mixing.

Scrap paying hundreds, jokes, I mean thousands for these full priced items in-store, head to eBay and you will find these labels and products at . I love that you can have a good old hunt around to find things you. I’m regularly searching along the lines of ‘blogger eBay must haves’, . My next post will features my best finds of the year!

BI (UFO-shaped Frisbee): On eBay for 100$. Cute ‘n Cheap eBay Finds under $1 most under $5. to your Tumblr account to start posting to your blog. This is certainly one of my favourite finds this month! Noen ganger får jeg tips og ideer via andre blogger, ellers så sitter jeg der og ser på tilfeldige ting.

MIRROR PRINT PLANTS TRAY CUSHION.