Etter brystoperasjon forum

Har bare ett lite spörsmål til Dere som har fått utfört en brystforstörrelse med innlegg. Hvor lenge måtte dere vente för dere dusjet . Allmennmedisin – Doktoronline – Forumforum. I tillegg lurte jeg på om noen har erfaring med alkohol etter brystoperasjon?

Jeg skal i et selskap neste uke og har veldig lyst å ta meg et glass . Har du en sportsbh som gir skikkelig støtte da? Har selv nylig tatt silikon, og sportsbh’en her holder virkelig på plass absolutt alt som er .

Ang de første mnd etter brystoperasjon – Anonymforum – Forum. Brystforstørrelse og småttiser i hus, anyone? Noen spørsmål jeg som jeg håper dere vil svare. BufretLignendeBilder før etter brystforstørrelse; Spørsmål og svar om kosmetiske inngrep og behandlinger Spør eksperten om brystforstørrelse; Forum for cellulitter Forum for . Praksisen varierer fra klinikk til klinikk, og etter hvordan resultatet på.

Jeg gleder meg virkelig til min operasjon, da jeg har null pupper. Hvilken bh str hadde du før og hvilken fikk du etter operasjon? Silikon under og etter graviditetinnlegg3.

Dere med silikon/brystoperasjoninnlegg13.

Hvordan komme igang med trening etter brystforstørrelse. Trening › TreningsprogramBufretLignende4. Til vanlig har jeg bare lest og surfet her inne. Nå har jeg prøvd å finne det jeg søker etter både her og på nett, men finner det ikke.

Hvor lang tid går det før man kan vise seg i bikini etter et inngrep? Hvor lang tid går det før man kan bade på stranden? Du skal få med deg et skriv hjem, (noen får det i forkant av operasjon) hvor det står spesifikk hva du bør/ikke bør gjøre etter endt operasjon. Jeg har ille hatt en stor operasjon, men ble slik di beskriver etter jeg fjernet blindtarmen. Det var en hasteoperasjon på natta hvor jeg allerede . Spent på tiden etter operasjon Vi skriver om endometriose.

Hadde på forhånd vært hos fastlegen som sendte meg hit. Hun ville nå ha venta til etter hun hadde fått de barna hun skal ha for. Jeg har selv silikon og ammer nå mitt barn, eller mitt barn etter jeg . Jeg vil så gjerne produsere mer enn bare hva har jeg gjort i dag-innlegg, men etter å ha blogget i år føler jeg at jeg har blogget om alt som . Jeg var oppegående samme dag, og etter noen måneder var arrene ikke lenger synlig i det hele tatt. Det skulle være lite smerter forbundet med en slik operasjon, så jeg gledet meg til dette.

Greit nok, men husk at dette forum er et av de[. Etter min mening kan dette da ikke være haram, det er salt-vann man sprøyter inn for at brystne skal få samme former . Etter at min datter ble år bestemte jeg meg for å slutte med ammingen, Og nå mnd etter ammeslutt så er alt som heter pupper borte! Et annet problem er redusert følsomhet rundt brystvortene etter inngrepet. Foru- Hvor finner jeg BH som passer til store pupper? Etter amming er det mange som velger en operasjon:) Jeg regner med at.

Jeg har vært inne på forum før hvor brystoperasjon har vært tema. På denne siden vil du finne før- og etterbilder, historier og fakta om operasjonen. Dersom du klikker på lenken ”Forum” oppe til høyre på siden kommer du til. Hei Det har nå snart gått mnd siden min operasjon, og jeg vil gjerne dele mine .