Flette 17 mai

Kort hår kan også styles med fletter til 17. Fletter passer fint til både bunad og andre kjoler . Jeg har ikke lyst å gi deg panikk, men mai er rett rundt hjørnet og det er på tide å begynne å planlegge. Det finnes tusenvis av måter å flette håret på, så det er bare å bruke . Sponset innhold: I denne videoen bruker jeg Surf Bomb fra Original Minerals som jeg har fått tilsendt for å. PERFEKT TIL BUNAD: Er du på jakt etter den enkle, men flotte festfrisyren til 17. Våren 2014: På selveste nasjonaldagen er det smart å velge antrekk og frisyre som tåler varierende vær og aktiviteter.

I dagens episode får du antrekkstipsene . For selv om dette ser ut som en komplisert flette så er det faktisk ikke det. Hva med å lage en rosett eller et hårbånd av ditt eget hår? På nasjonaldagen kan det være lurt å gå for en frisyre som tåler varierende vær og vind.

Her er vårens fineste flette for deg med eller uten . Det kan være vanskelig å vite hvordan du skal style håret ditt enten til bunaden eller til 17. Vi har samlet fire fine fletter du kan la . Jeg er veldig glad i halvveis oppsatt hår, da ser . Her er tre enkle hårfrisyrer som passer perfekt både til bunad og sommerens bryllup. Her er en av de enkleste flettefrisyrene du kan lage som passer perfekt til 17. Alt du trenger er to gummistrikk og noen hårnåler. Jeg synes fletter, tvinning og bunad liksom høprer litt sammen og er det jeg ofte tenker på når jeg skal finne frisyren min til 17.

Flettefrisyrer er noe så uvanlig som både trendy og tradisjonelt – og passer like godt til bunad som til. Hår- og makeup stylist Iselin Styve har skapt en prefekt flettelook til 17. Side og dette er en flette som ikke er helt som alle de andre.

Heiii, veldig mange har spurt hvordan jeg ordnet 17-mai fletta mi – og.