Get box 2 ustabilt nett

Start med å sjekke om feilen du opplever er et kjent problem vi jobber med i ditt område. Trenger du å beskytte deg mot virus og andre nettbasiller? Endring av trådløse innstillinger – Get box II. Data › Internett og nettverk › HjemmenettverkBufret9. Dumt med to bokser, men Getbox II er rett og slett for ustabil til fornuftig nettbruk.

Har ikke noe annet modem enn det som er bygd inn Getbox II. Mange sliter med ustabilt nettverk hjemme.

Dette er en trådløs Cisco-ruter med kabelmodem, levert av Get. IP-adresser har vært begrenset til rundt milliarder adresser totalt. Etter å ha hatt Get Box II i noen dager vil jeg bare dele det jeg har funnet.

Noen som har winpc kablet på nett via Get box II, eller enda bedre . Jeg har fått Getbox II, men syns Wifi-signalene er svake. Jeg vil nevne at GHz nett er mye bedre enn 2. GHZ nett så det kan hende det er derfor du opplever forskjell på hastigheten. Konfig 2) Get Box II ruter med kun kablede klienter og WiFi avskrud og en top notch . Vi ble derfor litt bekymret da vi så en vifte på baksiden av Get box II, men etter et par.

Passordet til nettet står på undersiden av Get-boksen, så husk å noter deg dette før du. Den virker litt ustabil, og har falt ut et par ganger. Jeg har nylig fått meg GET Box med innebygget WIFI. Det virker som Get boksen har dårligere rekkevidde da jeg ikke får tilgang til internett i .