Gs felger kvalitet

Har nå ett sett med Gs silver som jeg har hatt et år nå. Hadde solgt dem til en her på forumet men når jeg skulle sende dem så merket jeg . Hvilke felger med tilsvarende kvalitet som orig?

Betaler man for det man får eller er det faktisk OK kvalitet? Jeg har ikke hørt noe om at GS bildeler sine felger er bedre enn andre . Jeg vurdere kjøp av Gs bildeler sine felger. Har dere noen feite felger til en BMW Emed M-sport til en snill pris?

Kjører på GS felger med ræva kvalitet, derav med 8. Noen som vet hvem som er billigst på originale BMW-felger? Når det er sagt er det mye annet som kan brukes, av god kvalitet, som nok er billigere enn felger kjøpt av BMW-forhandler. Fremside › TekniskBufretLignende1.

Noen som har tips til hvor å kjøpe felger til en E91? Om det er bedre kvalitet enn GS sine vet jeg ikke. Blodstrupmoen Fra: HyllemannenOver 1innlegg17.

Valg av vinterhjul – Bil – VG Nett Debattvgd. Forbruker › BilBufretLignendeNå kjenner jeg ikke GS sine felger, men mange billige felger har alt får dårlig lakk til å overleve norske. Men originalt er ikke alltid nødvendigvis bedre kvalitet?

Trenden med krommete felger, sorte felger og/eller en kant som tar en.