Hva er rippling

Som dere ser, har jeg tydelig rippling i venstre bryst! Fikk rippling allerede uker etter operasjonen,spurte kirurgen hva jeg kunne gjøre,han . Jeg kjenner liksom overflaten av innlegget når jeg stryker fingrene forsiktig over huden iøverst på brystet på siden.

Mange pasienter lurer på hva bakgrunnen er for valget av plasseringen av. Plagsom rippling (synlig bølging av protese og protesekapsel) i øvre del av brystet . Rippling er ikke farlig, og du trenger ikke ny operasjon hvis du ikke. Silikon: smerter mnd senere – Kropp og helseinnlegg5.

Fjerne silikon – Kropp og helseinnlegg25. Brystimplantater – Kropp og helseinnlegg29. Hva ekspertene mener om dette er at for å forhindre rippling, bør. Mistenker du silikon rippling eller andre komplikasjoner ved brystforstørring. Men da, til spørsmålet mitt, hva syntes dere her inne om silikon?

Tenker spesielt til gutter, ettersom jeg føler det ikke er så mange meninger der . Du slipper synlige eller merkbare kanter og folddannelser (rippling). Denne side beskriver risici som forbindes med brystforstørrelse, så som Kapseldannelse, ardannelse, rippling, amning, mammografi, kræft osv.