Hvordan sjekke toppakning

The toppakning forhindrer lekkasje av fordampet gass, motorolje og kjølevæske. En blåst toppakning fører til kronisk overoppheting av motoren, olje fortynning . Nå er jeg sikker på at toppakningen er røket til de grader på asconaen.

Andre forslag til hvordan jeg kan sjekke den? Min bil er derimot testet for gåen toppakning og friskmeldt. Her bør du sjekke ut at veivhusventilasjonen er som den skal.

Jeg sjekket nivået på kjølevæsken, men det var normalt.

Sjekk nøye rundt vannpumpa når motoren er driftsvarm og går, mulig dette er. Vann i oljen, hvordan finner jeg utav det? Hvordan feilsøke toppakning – Tekniskinnlegg25. ToppakningBufretLignendeEi toppakning er en pakning som skal sitte på toppen av motorblokken, mellom blokken og sylindertoppen for å isolere sylinderne og skape kompresjon, . Bytte toppakning på 7tic, hvordan går jeg fram?

Skrevet av Emne: Gåen toppakning (Lest 51ganger). Er det noen annen måte å sjekke toppakningen på? Jeg hører selvfølgelig fra han, og jeg kommer til å spørre etter om hvordan det går.

Jeg har gjort klar til et bytte av toppakning, men lurer på hvordan jeg skal få.

Du bør sjekke kjølevannet over tid for å se om det minsker .