Jotun valmuefrø stue

Jeg har malt stue i etasje og trappehullet ned i fargen valmuefrø. Jotun selger KUN maling i spann som er tydelig merket med Jotun, LADY . Valmuefrø – en mørkere grå tone med hint av gult i.

Vil male vegger i alle rom (stue/kjøkken, soverom og entre) og er veldig. Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå, 10Grå Harmoni, 18Valmuefrø og 14Elegant. Skal male stuen min og lurer på kva farge du anbefaler til meg som har . Nydelig til andre gråtoner som 14Grå Skifer, 18Valmuefrø og 1032.

Hei, Jeg har lyst til å male stue/kjøkken og tilstøtende gang i lune . Jeg har lyst til å male noen vegger på kjøkkenet med valmuefrø. Kan nok være fint på soverom om det er stort nok, og stue burde gå helt fint :). Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. I Kjellerstuen bruker jeg en som heter valmuefrø men den er muligens litt mørk. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS i stua. De endret rominndelingen i stuen, fikset det elektriske og avløp, rev bad.

Grete ville gjøre det lunere og malte med Jotun-fargen Valmuefrø. Trenger tips til fargevalg til vårt nye hus.

Vil ha kjøkken i grå farge, liker tåkedis og valmuefrø.