Jysk rammemadrass test

AnonymforuVi skal kjøpe oss ny seng og. Ikeas Sultan-madrasser scorer høyt i tester, så jeg ville helt klart ha satset på dem. Er det dårlige senger det som selges på Jysk?

Vi har et stort utvalg av gode rammemadrasser til lave priser. Svenske RådRön har gjennomført en test av skummadrasser, som tyder på at det slett ikke er prislappen som avgjør hvor god madrassen .

Men en enkel IKEA-madrass kom best ut i Forbrukerraportens test. Sultan Forsbacka fra IKEA klart best ut i testen av madrasser. Köp rätt madrass direkt, se här vilken som vunnit Bäst i test! Bäst i test blev Jysk Plus Fmed poäng följt av IKEA Fonnes med poäng.

Vi har rammemadrasser fra Jysk som gjestesenger, de funker helt fint til det, men jeg tror ikke jeg ville hatt den som seng til meg selv. Bäst i detta moment var testvinnaren Jysk Plus F60. Jeg har sjekket litt rundt på Skeidar, Living og Jysk etter en kontinentalseng/madrass, og har funnet noen alternativer, men jeg vil gjerne ha flere å velge i.