Klikker i starteren

HeiSkulle starte bilen i stad og fikk ikke liv, typisk! Når jeg vrir om tenninga så klikker det bare en gang, og det er det. Klikker når jeg skal starte – Båtforumet – baatplassen.

Når jeg skal starte denne, så hender det at jeg må trykke både og ganger på starteren før den starter. Jeg har problemer med at startmotoren bare . Klikking fra starter (Strømproblemer?)innlegg13.

Bil, bå campingBufretLignendeOversett denne siden5. Når jeg drejer startnøglen, klikker det bare fra motoren. Giver starteren et gok med en hammer – uden at kortslutte ledninger og lignende i . På min gode 54-modell diesel-gråtass hender det at det bare kommer et klikk når jeg setter strøm på starteren.

Jeg har problem med startmotoren til min HK diesel Isuzu. Det hender det bare klikker (I releet?) men startmotoren går ikke. Det sier bare klikk klikk (eller kanskje klakk klakk) når jeg vrir om nøkkelen.

Du har ikke nok strøm igjen til at starteren slår skikkelig inn, . Du vrir rundt nøkkelen – og det sier bare klikk.

Den som sto i bare klikket, men gikk ikke rundt, da tolket jeg det som at den var gåen. Fikk tak i en brukt starter, men den er lik – klikker bare i . Er det noen som har vært borti at startmotoren bare klikker inn og ut? Startmotoren sier bare Klikk – posted in Teknisk og trimming: HAr en audimod. Idag når jeg skulle starte den så kommer det bare klikk . SLK20 starter klikker når det er kaldt – Teknisk og.

Løst] Start problemer opel astra modell. Min bmw starter ikke, sier bare klikkklikk – Bilinnlegg13. Honda Civic ‘9 startmotor ‘klikker’ men drar ikke. Vell, saken nå er at starteren kun klikker når jeg vrir om nøkkelen. Den er helt fin i kaldvær men når det er fuktig klikker den ofte.

Releet sitter utenpå starteren, – kan renses for irr/avleirnger på kontaktfeltene . Villminken: Jeg har en mod boble med 6volts anlegg på,og den har hatt for seg noen ganger at det bare klikker i starteren før etter . Mitsubishi: Pajero`n nekter å starte,det bare klikker når jeg vrir om tenninga. Er det selve startmotor`n eller innslaget . Nå som det er kaldt tar det meg laaang tid til å få start på begge, gjerne 100-1klikk på starteren før det er anntydning til at de starter. Har lige skiftet batteri på den og den virkede fint et par dage, men nu klikker startmotoren når man . Det der er releet til starteren og den klikker når den skal slå inn. Hva skjer når du kobler en ledning imellom de to store muttrene?

Kom hjem fra ferie i går og skulle ut og kjøre, men den år gamle Kawaen gir bare fra seg et klikk når jeg trykker på starteren.