Klimaanlegg blåser ikke

Jeg byttet akkurat luft filter kn innsatsfilter på min saab 9-2. Klimaanlegg blåser damp 9-99modinnlegg5. Nå er det plutselig sånn at det slutter å blåse kaldluft i lange perioder, før det plutselig virker igjen, men ikke lenge. Heisann, når jeg starta opp bilen når jeg var ferdig på jobb idag, så ville ikke AC blåse varm luft, uansett hvilken temperatur bilen har.

AC blåser ikke kaldt (E–97)innlegg3. Varmeapparatet blåser kald luft – Bil – VG Nett Debattvgd. Forbruker › BilBufretLignendeBlir det varmt når du begynner å kjøre?

Noen motorer klarer ikke bli varm nok når den bare står på tomgang. Har kjøpt en modell, og denne har aircondition. Må si jeg er litt skuffa over aircondition, den blåser liksom ikke skikkelig kaldt, og det tar laang tid før det . Klimaanlegg blåser ikke kaldt nok – fikse bilen selv, det er enklere enn du tror og sparer deg også tusenvis av kroner for å fikse enkle ting selv enn å ta bilen til et . Klimaanlegget driver ikke seg selv, men er avhengig av effekt fra motoren. Det blåser like kaldt om jeg setter den på eller grader, men varmt på. Teknisk: Har problemer med klimaanlegget i min bil.

Problem med aircondition – Passatinnlegg6. Klimaanlegg blåser ikke bak – Passatinnlegg17. Klimaanlegget varmer ikke i den ene sonen – Volvo Car Club Norwayforum.

Det begynte med at den ikke kjøler dersom det er svært varmt om. I min MKIII er det automatisk klimaanlegg. Jeg syns liksom at jeg ikke får den til å blåse skikkelig kaldt slik som den andre bilen. Dersom det blåser bare varmluft er det antagelig styringselektronikk,.

Hei, Dette gjelder en Volvo V0l Turbo modell. Har hatt bilen min i snart en mnd nå, og i starten blåste den kaldt på passasjer plass, men . Som topic sier, får det ikke kaldt nok i A3en min. Er det jeg som trykker feil, det er bare til å trykke ned tempen og trykke auto? Kompressor starter og stopper som normalt og røret inn i torpedoveggen er iskaldt, men det blåser ikke . Som tittel er det ikke lenger kald luft å få.

Merket dette nå når det er blitt så varmt her på berget Holdte på å krepperte i går i varmen som er . Har du sjekket at sikringen for varmeapparatet ikke har gått? Til dere som lurte- det kommer ikke luft i det hele tatt. En varmepumpe gjør jobben, men ikke alle har anledning til å. Nå virker det som airconditionen ikke virker på førersiden, kun på. Blåser på begge sider, men mye kaldere luft på passasjersiden.

Range mode settes av; AC-kompressor settes av; Vifter blåser luft ut på midten.