Koker i ansiktet

Jeg har lenge vert veldig varm i hele kroppen (spesielt om natten), og spesielt ansiktet ( på dagtid), føles som det koker og jeg får/har bestandig . Dersom man har høyt blodtrykk, for eksempel 1over 1- er det da mulig at man kan kjenne seg varm i ansiktet? Andre som til tider blir skikkelig varm i ansiktet og kroppen generelt?

Har målt temp utallige ganger, men har ikke feber. En sjelden gang får jeg skikkelige hetetokter, da koker jeg fullstendig over, men jeg har ikke lagt merke til om ansiktet blir varmere enn resten. Det er det første du ser om morgenen når du ser deg i speilet og lurer på – hvorfor er jeg rød i ansiktet?

Det er akkurat som at ansiktet koker, og jeg er nødt til å ha vinduene oppe å ha det ganske kjølig der jeg er, hele tiden.

Nå har det seg sånn at jeg sliter med at det koker i ansiktet mitt for tiden. Sliter med litt angstanfall for tiden, men ikke . Koker og carbuncles i ansiktet de fleste er plassert i den øvre leppe. I stedet for den koke har smerter, det er hevelse, rødhet. Er i uke 3 og begynte nettopp å KOKE i ansiktet og er helt rød.

Ved nakkeprolaps og/eller nakkesleng – Kropp og helse. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende13. Ansiktet hovner helt opp, så tør nesten ikke å prøve noe nytt.

Jeg også lufter selvom jeg egentlig fryser.