Løpe en mil på 50 min

Her viser vi deg hvordan du skal løpe, kilometer for kilometer. Er ambisjonen å løpe km på minutter, bør du altså passe på at tempoet på de første . Halsen min er fortsatt ganske von så jeg holder meg unna trening til jeg.

Planen under er bygget opp for å klare å løpe en mil på min på . Så har jeg mindre trente venner som etter moen måneder løper 10km på min. Det tilsvare en fart på 12km/t eller altså 5min pr km. Hvor mye/lenge må jeg trene for å kunne løpe en mil på underen time?

Her er Olympiatoppens treningsprogram for deg som ønsker å løpe en mil under minutter. For nybegynneren vil det første milløpet være en viktig milepæl,. Et for de som planlegger å løpe under minutter, og et for de som skal . Start hver løpetur med å gå i fem minutter og løpe i ett minutt.

I FORM + T-skjorte og tights fra Kari Traa for 1+ 6i porto og exp. Da det ble vane å klare en halv mil ganger i uka økte jeg farta gradvis til jeg ble . Denne uka bestemte jeg meg for å løpe en hurtig langtur på mølla.