Ps3 kontroll funker ikke

Hallo, jeg har problem med min PSkontroll. Jeg får ikke koblet den på ps3en, har prøvd å tatt USP kabelen i og alt, men det funker ikke. Ps3-kontrollen min blir ikke gjenkjent av maskinen.

PSmen nå får jeg ikke den eller noen andre kontroller til å funke på min maskin lengre. Da mine PSkontrollere blinker så er det hvertfall at batteriet er dårlig. Kontrollene funker ikke – PSinnlegg26.

Hvordan spille PC spill med en PSkontroll?

Hvordan lade Pskontroll, uten å koble den til PSsystemet. Den må da ikke kobles til PSsystemet når den er ferdig å lade for at den skal funke på systemet igjen? Koble PSkontroller mot Pc med windows 8. BufretLignendeHvis PlayStation 3-systemet ikke kan kobles til Internett via en kablet eller trådløs.

Kontroller at modemet bruker en Ethernet-tilkobling, ikke en USB-tilkobling. Kontrollen står bare å blinker med alle lysene og vil ikke koble seg opp mot konsollen. Merk at enkelte spill ikke fungerer med Dualshock 4-kontroller på PS3. På listen av spill som angivelig ikke støttes, finner vi blant annet Gran . Kontrollen til min PSer ikke helt i humør for tiden. Den funker når jeg har koblet den til konsollen med usbkabelen, men den nekter å lade.

Lyset på kontrollen skal blinke, hvis ikke trykker du på PS-knappen til det lyser. Ja, er det noen som har gode eksempler på spill som funker? Selv om Sonys nyeste spillkonsoll Playstation ikke blir lansert før i. Sony har tidligere sagt at PlayStation ikke vil støtte eldre kontrollere.