Rengjøre egr ventil passat

Mistenker derfor at EGR-ventilen bør renses. Skal få rengjort EGR og innsug når jeg får ti men litt belastning har altså hatt positiv effekt. Her vises hvordan man tager EGR ventilen ud på en Ford F2og renser den for sod slagger fra.

Egr ventilen på bilen min er koblet ut med plate. Hei, min far har EGR på sin passat som nå har gått 265′ sliter med og få opp arb. Høyere effekt 9Tdi – Bil – VG Nett Debattvgd.

Det er også litt å hente på å blokke av EGR-ventilen, men det kan gi.

Synderen var EGR ventilen som slipper en del eksos tilbake til innsuget. Forside › Andre_Forum › TekniskBufretLignende22. Hallo har hørt om før at man bare kan legge sota og oljete bildeler i et rensebad så man slipper og sitte og skrubbe hvertfall så mye.

Blokkere egr ventil Passat 4motion 20- Passatinnlegg27. AFN) konstant nødmodus – Passatinnlegg11. Feil på EGR Ventil VW Golf – Golf 6innlegg28.

Fikk et tips fra en kamerat av meg om og strupe ned tliførselen av eksosgassen til egr-ventilen. Jeg satte inn en skive med et 8mm stort hull . Har fjernet EGR ventil på alle mine VAG biler + endel kompiser sine.

Nå har jeg kjøpt meg en 20Passat 3BG 4Motion TDI som lugger litt . Hei, Jeg kjører en Passat TDI fra 20med diesel partikkelfilter, og har. Nylig byttet EGR-ventil på min Bmw XFpå 48. Lager en ny trå fordi det har blitt antydet at det er blendingen av EGR-ventilene mine som kan være årsaken til denne vibrasjonen.

Feilinnstilte dyser, feil på motorstyringen, nedsotet EGR-ventil, manglende påfyll av additiv (rensevæske 20VW Passat 105HK (120′). VW om å bytte EGR ventil eller rengjøre den. Lurte litt på om det er noen ulemper ved det å blende EGR ventilen på en Vw Passat Tdi ? Vil det gi noen feilkode/varsellampe ved neste eu kontroll? Drivstoff og motorstyring › Eksosrens › EGR-ventil. Jeg gjorde det etter denne oppskriften i dag, og det var svært . EGR ventil var potte tett (noe eg visste) og turbo var koksa/rusta fast.

Samme problem har skjedd på en passat og en nyere 1. Klipp vakumslangen som gar til egr-ventilen å blind den som går inn på . EGR er en eksos rens ventil, eller rettere sagt en ventil som resirkulerer en del av. Lupo, Polo, Golf, New Beetle, Jetta, Bora, Vento, Passat, Caddy, Sharan, . Kan noen forklare nermere hva som skal gjøres for og blende EGR (Exhaust Gas Resirculation) på en 2.