Samsung galaxy s5 slår seg av

Programmer slår seg av av seg selv, forbindelsen til nettverket forsvinner og strømforbruket er hinsides. Fint om noen kan komme med råd i forhold til problemet jeg har med min Samsung Galaxy S5. Min Samsung Galaxy Slåser seg hele tiden (skjermen blir sort og knappene nede lyser) og jeg må ta ut batteriet og slå på igjen for å få den i.

Hei:) Har en Samsung ssom skrur seg av, også kommer den på der jeg må taste pinkode til simkortet. De siste dagene har vi fått mange tips fra eiere av Samsung Galaxy S5. Akkurat kjøpt deg Samsungs nye toppmodell, Galaxy S5? Der HTC har utviklet sin egen funksjon, Blinkfee har Samsung alliert seg med Flipboard for å.

Merk at det slår først inn på filer over 30MB, og fungerer kun med . Det har i alle fall en rekke norske brukere av Samsung Galaxy Sfått. Page of – Den Store Samsung Galaxy STråden – posted in. Ofte stilte spørsmål Hvordan setter jeg SIM-kortet inn i Galaxy A5?

Ofte stilte spørsmål Hvordan tar man et skjermbilde på Samsung Galaxy S5? Har en samsung galaxy tab som fyller år neste måned. Har nå fått problemer med at skjermen begynner og flimre og så slår den seg av.

Jeg har to Galaxy Si familien som ble tatt i bruk på samme tid.