Smarte ting å kjøpe på ebay

Hei Jeg er ny bruker på ebay, og håper og tror at en ny verden,. Når eg kjøper ting som koster over 2norske kr. I går klikket jeg rundt på Ebay i sikkert timer før jeg fikk lagt meg.

Det er jo egentlig litt farlig, fordi det er så . Okey, jeg må bare si det; Jeg elsker eBay! Hver gang jeg begynner å titte rundt der, finner jeg alltid så . AnonymforuNoen som har smarte, morsomme, billige, fine ting de har handlet på e-bay i det .

Er litt gira på å bestille masse drit fra eBay, omså det er gadgets, ting til bil, ting som er kjekt og ha og lignende. Deretter kan du sortere listen etter både auksjons- og Kjøp det nå-varer, beste match, pris og så videre. La oss lage en liste over nyttige, unyttige eller morsomme ting man kan kjøpe på Ebay for en (helst) billig penge. PC Worlds Ebay-guide: Spar tusenlapper på smarte kjøp.

Men for en amatør kan kvaliteten på en del ting, som man kanskje ikke bruker så . Kanskje kan man få noen gode tips om ting som er bra å handle der? Har også handlet endel skateting til gutta. See what items on eBay consist of an interesting Mine kjøp og anbefalinger 2015.

Jeg legger inn kommentarer på tingene etter hvert som jeg mottar de.

Ja, hva lønner det seg å kjøpe på slike plasser. Portoen til Norg ekan jo fort bli like kostelig som tingene man vil ha, så regner med det ikke er . På eBay kan du finne utrolig mange ubrukelige ting, så ubrukelige at vil lar oss friste. Kjøper du forbruksvarer kan du derimot spare penger . Bay kan være både morsomt og rimelig, men noen forhåndsregler bør man ta. Det er jo litt sjarmerende med ting man har laget selv, og blir de for perfekte så er det jo. Fake UGGs jeg kjøpte på eBay for lenge siden.

Jeg har vært en ivrig eBay-bruker siden 200 og har på de årene lært en del om. Husk at selgeren kanskje bruker eBay-kontoen sin til å kjøpe ting med. Bay formelig renner over av forskjellige saker og ting, og det lønner seg å være lur når du velger deg ut hva du skal . Kjøpte vare for 3kroner, måtte betale 9kroner ekstra. Nylig kjøpte den år gamle studenten Finn Øivind Fevang et skateboard gjennom eBay.

Mye går automatisk, men to ting er viktige å huske . Om du skal kjøpe godteri i Sverige, bør du også passe på hvor du kjøper dette:. I tillegg til rene dagligvarer, kan det lønne seg å handle ting du vet det er til. For minnekort, så hadde jeg heller betalt 1/av prisen på ebay 🙂 . Og saumfare loppemarkeder eller ebay for unike vintageplagg.

Forrige helg fant jeg et lekkert gullbelte til kroner og det kan man vel kalle et godt kjøp! Gi bort til Fretex, selg de tingene du ikke trenger, så får du penger til .