Varm om natten gravid

Søvnproblemer er et vanlig problem blant gravide. Dette skal redusere kramper i beina om natten; Stress ned. Jeg har noen netter etter at jeg ble gravid våknet opp våt av svette. Prøv å ta et så varmt karbad som mulig i minst minutter. Ingenting er vakrere enn gravide kvinner – på avstand.

Det er ofte verst mot slutten av svangerskapet, når hun står mye eller når det er varmt i været. Resten av døgnet er jeg ikke utpreget varm av meg, men natta.

De første 7-8ukene av graviditeten svettet jeg noe så voldsomt om natta, ALT . Har jo akkurat blitt gravi og har noen symptomer på det! Jeg hutrer og fryser om natta, selv om jeg har på meg raggsokker og genser! Men om morgenen er jeg igjen så varm at jeg holde på å smelte bort.

Det sies at tempen stiger etter 5-dager- da egget når livmoren( pernilles sider). Jeg la meg før Robin kom hjem, og i løpet av natta hadde jeg bestemt. Ut av det blå sa han man kan ikke ta lappen om man e gravid da, så om vi . Jeg har vært våken i snitt 4-ganger hver natt siden jeg ble gravid.

Mange føler seg veldig varme særlig mot slutten av graviditeten.

Har også mye vondt og knip i magen om natta og dette gjør til at jeg får .