Vondt i milten

Jeg har vondt i venstre side rett under ribbeina og har funnet ut at det er circa der milten min ligger. MILTEN: Milten ligger bak ribbena på kroppens venstre side. Milten befinner seg i øvre, venstre side av bukhulen – under de nederste ribbena.

Milten kan skades av stump eller gjennomtrengende vold mot buken og de . Milten er en knyttneve-sized organ som er en del av lymfesystemet. Det er plassert på venstre side av abdomen, over magen og rett under ribbene. Forstørret milt betyr alltid en underliggende sykdom.

Det kan være kyssesyken eller andre infeksjonssykdommer, eller andre typer sykdommer . Men så plutselig flyttet vondtet seg liksom, og nå er det i stedet intenst vondt på venstre side av magen. Så begytnte jeg å føle meg slappere, og vondt i milten, det kjentes ut som . I fjor sommer hadde jeg svært vondt i øverst delen av magen på venstre side under. Nå et år etter har jeg fremdeles noe smerter i milten. Leverprøver,også fotografering av milten er enkel,men du må nok vente en ukers tid her i Norge.

Trykk på stedet der det gjør vondt,og gå til lege.