Fjerne plombering suzuki 9 9

Jeg selv byttet ut forgasser på en mdl dt 9hk til hk forgasser, og skulle ikke. På de fleste er det bare en plombering fra fabrikk som er å ta vekk så får . Plombering av GSXR 6- Mope MC, ATV ol.

Plombe i båtmotor – Båt og maritimtinnlegg18. Ta ut plombe på Suzuki – Båtforumet – baatplassen. Ta ut plombe på Suzuki – posted in Båtforumet: Hallo.

Lurer vel igrunn på hvordan jeg skal trimme en hk suzuki opp til hk.

Dette er to forskjellige motorer og IKKE snakk om å bare fjerne en blombe eller bytte . Båtforumet: Har en suzuki 20modell som jeg ønsker å få litt mer ut av, er det noen plombe eller en gass sperre som kan fjernes . Jeg har også en Suzuki dog en mo men jeg tror prinsippet er det samme. På min motor var plomberingen fjernet da jeg kjøpte den i . Yamaha var når man fjernet denne sperren. Tilbake til topic: Suzuki hester er en plombert hester! Blomberingen kan fjernes, ettersom HK-avgift for hester allerede er betalt.

I mange Hk motorer er det bare å fjerne en splint eller en skrue i forgasseren. P Er ikke helt sikker, men fatter’n tok plompa fra en yamaha 9Hk og den .

DF9B restriktor (den med minst åpning) og. For å oppgradere SUZUKI DF9B SPORT til en ytelse på nærmere 15hk . Plombe til Suzuki TSX – Genereltinnlegg28. Tips til trimming av Tohatsu Hk Båt motor. BmAokNAx/yamaha-9-9-til-15BufretLignende17. Ryktene sa at man ved kun å fjerne plomben fikk 17-1hk ut av motoren.

Der jeg kjøpte min Suzuki fikk jeg oppskriften både for totaktere.