Hdmi mac funker ikke

Hvilken type lyd fungerer sammen med Mac-maskiner med HDMI? Hvorfor kan jeg ikke velge HDMI-lyd på min Mac mini? Mac-maskin, er tomt eller ikke slik du forventer.

Problemet er at jeg ikke får visning på tven, det står bare ingen signal på tv (har kun HDMI port) Når jeg går på skjerm på systemvalg finner . Mac koblet til Philips TV via hdmi – Feil farger? Får ikke surroundlyd ut av Macbook Pro via HDMI. MacBook Pro – MDP – HDMI kabel – TV?

Forbruker › DatahjelpBufretLignendeProblemet mitt er at TV-en min viser ikke noe som helst av hva som er på PCen. I den ene TV-en gikk HDMI rett inn i TV-en, . Jeg har en Macbook Pro, og jeg har veldig lyst til å filmene mine på flatskjermen. Jeg vet jo selvsagt at Macbook Pro ikke har HDMI inngang, men det må da . Større format: Hvorfor ikke heller se filmene du har på Mac-en på din TV. Men ved hjelp av en HDMI-kabel og en Mini DisplayPort Adapter til HDMI skal det.

Se en guide jeg skrev for noen år siden, bør funke nå også. Jeg har skaffet et mini-Displayport til HDMI adapter og en HDMI kabel. TVen jeg ikke får til å koble Mac’en på er en helt ny Sony TV som er .

Problemer med surround fra mac til forsterker – Stereo. Mac til TV med HDMI – Hjelp til kjøp og salg av PCinnlegg25. HDMI-problemer med Samsung LE40A6- Tv. Forum › Hjemmekino-avdelingen › Surround utstyrBufretLignende17. Jeg har en Mac Mini koblet til via dvi-til-hdmi kabel, og da måtte jeg . Koble MacBook-maskinen til den HDMI- kompatible TV lar deg dra nytte av å se TV-programmer på nettet.

Apple produserer ikke disse kortene , men anbefaler enten Moshi Mini DP til HDMI. HDMI kabel til TV – funker ikke (lyd) Annen IT. Dessverre, ikke en HDMI-tilkobling fungerer ikke alltid så glatt som mange ønsker, som å få lyden til å gå gjennom TV-høyttalerne er ofte litt av en utfordring.

For å koble datamaskinen til tvn trenger du da en god HDMI-kabel. Du vil nok ikke bruke den hvis du skal fintegne i et tegneprogram eller spille spill, men for å trykke. Husk at Mac Mini kommer uten tastatur, mus og skjerm. Kjøpte så en dyrere kabel til ca 10kr.

Løsningen fungerer blant annet med Macbook Pro-datamaskiner fra 20og. Det forekommer dessverre at HDMI-porter på datamaskiner ikke sender ut lyd. Brukte DisplayPort på Mac’en, koblet først til HDMI inngangen på skjermen via.

Vi skriver ikke at Mac funker med alt av duppedingser, f. Min ven som har en MAC book kan godt connecte med mit tv med ledningerne. Hmm, der er nogle af de der HDMI’er, som ikke virker lige godt. Er det noen som har en forklaring på hvorfor jeg ikke får bilde på min. Vet om andre som har hatt problem med å koble mac på DVI/HDMI . Men når jeg kjøper mac blir nok ikke det et problem overhode! Det er IKKE hdmi inngang på macbook, så det er litt dumt om du er vandt til å koble laptopen din til tv.

Har hatt macbook pro i år nå, og den funker ennå. Og siden mac’en ikke funker til en vanlig VGA må man også ha en . Tilkoble nyere Mac-maskiner til eksterne skjermer. Les også: Må betale 7kroner for HDMI og USB til nye MacBook.

Ingen som har testet en MacBook Pro Retina orker å gå tilbake til Air sine stusselige.