Hvit bakgrunn til fotografering

Fotoexperten Hvit Bakgrunn 3x5m – Tykkere stoff – Hvit Bakgrunn, spesiallagd for fotografering. Perfekt for fotografer som må ta med seg bakgrunn til location. Fotoexperten : Studio Bakgrunn – Fotostativ Batterigrep Filter Kameraveske Pc-utstyr Blits og.

Visico sammenleggbar bakgrunn 150x200cm Hvit og svart. Det koster jo bare 80-ish for en proper colorama bakgrunn, og det utrolig mye bedre å bruke enn en rullegardin selv om man sparer ett par . Portrettbilder mot helt hvit bakgrunn: hvordan? Vi har som regel hvit, svart, grå, rø blå, studio blue og tech.

Med bakgrunnsduk som enkelt kan tas av og på (borrelås). Jeg ser for meg å ha en portabel hvit bakgrunn som jeg kan ta med meg når jeg skal ta bilder av barn. Jeg er på jakt etter en hvit bakgrunn til litt hjemme-lek-studio. Jeg har allerede en 3xmeter i bomull, men problemet er at det krøller så fælt. Alt som trenges for et lite film og foto studio.

Med dette kan du lage produktbilder og annet som trenger en lys og hvit bakgrunn. Dette er en stor bakgrunn, ca 2cm høy og 400cm bre stativ er justerbar. I studio fotografering, er hvite bakgrunner brukes ikke bare til å single ut faget, men også å sprette lys. Ved hjelp av en hvit bakgrunn betyr riktig å vite hvordan .