Hvordan brokoble bilforsterker

Kan jeg brokoble denne slik jeg får all effekten på suben? Anlegg i Bilen (Sub, Forsterker osv.)innlegg29. Jeg har en bilforsterker på 4x100w hvor stor. Hvordan brokobler du en sub til forsterker?

Forside › Elektronikk › BilstereoBufretLignende27. Ikke sikker på om jeg forstår deg helt riktig nå, men skal du brokoble en kanals forsterker bruker du – fra ene utgangen og + fra den andre . Hjelp angående brokobling av usCARVOR 200w 4.

Hvor får jeg reparert forsterkeren min billig? Forum › Audio (teknisk diskusjon) › Receivere/forsterkereBufret1. Har sett flere steder på forumet at det sankkes om å brokoble. Forbruker › BilBufretLignendemen klarer ikke og finne om denne har slik lampe, og da vet ikke hvordan den lyser.

Tipper du ikke kan brokoble alt til en utgang, men fleste slike kan kobles . Men finner ikke ut hvordan jeg kan koble den nye forsterkeren til den gamle og fortsatt få brukt. Gitt at en har en vanlig stereoforsterker som i utgangspunktet ikke har mulighet for å brokobling, hva skal til for at en likevell får brokoblet den? Det er mange måter å koble en bil forsterker for å maksimere produksjonen til høyttalerne, for eksempel ledninger i parallell eller i en serie, som . Så jeg lurer på hvordan det er med brokopling på slike forsterkere.

Jeg vet det fungerer fint på bilforsterkere og alt det der. BTW: Brokobling av utganger kan KUN gjøres på forsterkere som er beregnet for dette og kan ikke . Ja, Som topic’en sier så lurer jeg på hvordan man seriekobler. Ett helt annet spørsmål er om man skal brokoble en fortsterker med en annen.

Trodde resistansen skulle bli annerledes ved brokobling? Målinger jeg har gjort på enkelte bilforsterkere viser at de ikke kan levere. Jeg regner med at du har brokoblet forsterkeren, slik at du får en kanal istedet for to? Og derfor jeg tipser om vanlig bilforsterkere og spraye hele kretsen i forseglingspray. Kan såklart brokoble de på 2w og 1w.

Hvordan du Wire en Tri-modus på en bil-kanaler. Bilforsterker i 9– fikse bilen selv, det er enklere enn du tror og sparer deg også tusenvis av. Men nei, ikke spesielt mye mer bass nå heller Forsterkeren er skrudd på max ytelse og brokoblet.

ELECTROCOMPANIET AW 2DUAL MONO BALANCED SELGES. Entusiast effekttrinn i prestisjeklassen. Rockford Fosgate for å sjekke om målingene ble mer nøyaktige.

Vi velger å brokoble forsterkeren slik at vi får mest mulig effekt ut(120W, 2Ω) Ved å . W RMS Effekt 4Ohm brokoblet: x 200W Lavpassfilter 50-50Hz Høypassfilter 50-5000. Valg av forsterker til teknisk rom – hvordan fungerer det med (trådløs) sonestyring? Evt bro koble og utganger så jeg hadde en x ca 400w.