Kjøpe gassflaske til mig

Dette innebærer at når du kjøper gass fra oss så leier du samtidig flasken. Kjøpte en Miller Mig-sveiseapparat på Finn for en uke siden og har leita etter rimelig alternativ til dyre gassflasker på Tess osv. Synd du kjøpte ny regulator for mitt telwin apparat kjøpt på Thorshov passet . NYKJØP/mison-18-5-liter-nykjøp-flaske-inkl-gass-ag.

Det må derfor velges Mypack som forsendelsesmåte på denne varen. MERK: Dersom det er første flasken du kjøper, så må det . Tilbud på liter gassflasker, kjøpeflasker Pris pr. ALbee weld Ar, med ren Argon, for TIG/MIG sveising. Hjem/Forum/Reparasjon og vedlikehold/Leie av gassflasker.

Har kjøpt ei ca kg flaske til mitt MIG- apparat for år sidan. Noen som vet om sted for å kjøpe 5l ev 10l gassflaske for Mig-sveising til en rimelig penge? Ser at det går an å leie 20l++ flasker for ca 5. Nybegynner – skal kjøpe MIG sveis – Sveising gass. Hva slags flasker kjøper jeg til mitt mig/mag.

Gassflasker og gass – Kjøp/leie – LES DENNE.

Løst] Sveising av bil – MIG apparat + CO= suksess? Motor, trafikk og maritimt › BilBufretLignende16. Har fått et MIG apparat av en slektning, å tenkte å prøve meg på litt sveising selv. MEN disse argon gassflaskene er det jo helt forferderlige priser på.

Tenker man kroner og øre så er det på sikt billigere å kjøpe en stor flaske . Har fått låne en gammel mig-gass flaske som sjefen min eier. Jeg kjøpte meg først en flaske på 11kg på hatec i sommer, og kjøpt en litt større . Alternativet blir da å kjøpe 5L flasker til rundt 200- +mva :shaking: Har hørt at. Dere som kan litt mer om MIG sveising enn meg, hvilken gass . På rørtråd må du bruke dekk gass, da Eldig eller Misson-eksempelvis. Det finnes kompaktråder for mig uten gass, med dette er dårlig. Hvis det bare er snakk om litt små-sveising her og der ville jeg heller kjøpt et pinne apperat elektrodemaskin.

Man kjøper hvisnok flasken for ca4-500 og betaler etter hva jeg husker snaue 500. MIG-/MAG-sveiseapparat Mastercraft 22A. Jeg har kjøpt et brukt sveiseapparat og en 20L eieflaske fra tiden når dette var lov å. Tess i Verkseier Furulundsvei, har også gass.

Skal du sveise carbonstål (bil) med mig, så er det nok like lett å kjøpe de små flaskene. Vel, er ganske mange som har fått kjøpt det og har det som eieflaske. Någe så ville tilsvart en gass Som hetta Mison 2.