Maling som har fryst

Hei Har hatt to spann med Jotun Sens stående litt ustrategisk til, og etter et par dagen med skikkelig kulde har malingen fryst. Jeg har prøvd den malinga til Europris og makan til drittmaling, var som tyggegummi. Så den ville jeg ikke brukt uansett frosset eller ikke.

Jeg har sett at jeg sover mye mindre enn hva jeg har gjort før. Er det fordi jeg er gammel eller fordi det er hjernen min som kan være for . Jeg oppbevarer noe maling i garasjen og der var det kuldegrader nå. Er det en bruker her som har noe personlig erfaring om oppbevaring av .

Jeg anbefaler folk å oppbevare maling innendørs og aller helst i et rom hvor det. Han påpeker at det er enkelt å se om malingen har frosset. Ljugekrakken: Har noen liter vannbasert maling som er dypfryst i løpet av vinteren. Jeg har en kjellergang som består av sikkert år gammelt trepanel.

Tror dere jeg kan bruke den resterende malingen min her, selv om det er . Livet her har tidvis vært utrolig vanskelig og tungt for de som har bodd. Tidligere frossen latex semi-gloss maling kan noen ganger brukes. Hvorvidt malingen overlever frysing avhenger av hvor mange ganger det har vært frosset og . Hei Lurer på om noen har en god ide hvordan jeg kan lagre maling i et skap der det ikke blir minusgrader.