Nks nettstudier erfaringer

Men så har jeg hørt at arbeids givere ser skikkelig ned på NKS nettstudier når noen søker på jobb og egentlig på alle nettstudier. Må bare si at alt jeg forteller nå har jeg fra mine egne erfaringer med de studiene. PS: Hvis du har lyst til å lese mer om nettstudier hos NKS, .

Noen som har dårlige erfaringer, evnt gode? Må man dra til en høyskole for å delta på undervisning/eksamen? Nettstudier eller kurs i Administrasjon og ledelse?

NKS Nettstudier – Jobb og Utdanning – VG Nett Debattvgd.

Har nettstudier noen verdi i CVen ellers? Noen som har noen gode/dårlige erfaringer her? Nettstudier er jo rimelig dyrt, men det er jo en strålende måte å studere litt . Jeg lurer på å begynne å deltidsstudere (markedsføring), men vet ikke om jeg bør velge BI eller NKS. Jobb og utdanning › Annen utdanningBufretLignende7.

Hei, jeg vurderer å ta noen kurs igjennom NKS nettstudier. Har noen noe tips til hva jeg bude gjøre når . Er det lettere å kombinere nettstudier med jobb enn om man går skole. Etter endt bachelorgrad i samfunnsøkonomi, var Hege lysten på å studere videre. Hun valgte en MBA via NKS og Heriot-Watt University . Høyskolen er organisert som en stiftelse og omfatter skolene Markedshøyskolen, NKS Nettstudier, Norges Helsehøyskole og Norges Kreative .