Skifte tennplugger pris

Når du vet en tennplugg eller flere er dårlig kan du like gjerne skifte ut alle, for det er ganske sikkert ikke lenge til neste ryker også om de ble skiftet samtidig sist. Tennpluggene blir slitne over ti og må erstattes med en ny og. Skifte av tennplugger må til for å bevare ytelsene:.

På min forrige bil forhørte jeg meg om pris på hovedservice. Tror Tronrud tar rundt 1+ moms pr liter , så olje , filtre , plugger ol skifter jeg selv. Handle Tennplugg opptil – LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Skruvat. Octavia: Skal skifte plugger på en Oktavia 2003. Tok noen telefoner og spurte på pris for skifting UTEN plugger.

Jeg har ikke peiling, men magefølelsen min sier at det kanskje trengs nye tennplugger og ny olje? En god stund siden begge deler blei skiftet. Sjekker på hjemmesiden til NGK for priser, tja CR9EIX iridium pluger. Det er vanskelig å komme til, veldig stress å skifte disse pluggene. Bilens servicehefte stemples etter utført service.

Vær oppmerksom på pristillegg om registerreim, vannpumpe, bremsevæske eller automatolje skal skiftes. Likeledes når det foreskrives bruk av såkalt longlife olje eller longlife tennplugger.