Startmotor bare klikker

Startmotoren sier bare Klikk – posted in Teknisk og trimming: HAr en audimod. Idag når jeg skulle starte den så kommer det bare klikk . Startmotor går ikke rundt – Teknisk og trimminginnlegg23.

Min bmw starter ikke, sier bare klikkklikk – Bilinnlegg13. Honda Civic ‘9 startmotor ‘klikker’ men drar ikke. LØST] Får ikke start – kun tikkelyd fra motor.

Startmotor på Perkins 41- starter ikke bare klikker – Båtforumet.

Jeg har problemer med at startmotoren bare . Så ville jeg sjekket i andre enden av kablene, på startmotoren, om det er god kontakt der. Jeg har problem med startmotoren til min HK diesel Isuzu. Det hender det bare klikker (I releet?) men startmotoren går ikke.

Når jeg vrir om nøkkelen, så virker det ikke som at det er lite strøm eller noe, ,men det bare klikker fra startmotoren. Er det noen som har vært borti at startmotoren bare klikker inn og ut? Mitsubishi: Pajero`n nekter å starte,det bare klikker når jeg vrir om tenninga.

Er det selve startmotor`n eller innslaget . Innslagetpå starteren slår inn men går ikke rundt.

Ford Club Norway › Alt om Ford › Bilmodeller › SierraBufretLignende16. Den som sto i bare klikket, men gikk ikke rundt, da tolket jeg det som at den var gåen. Fikk tak i en brukt starter, men den er lik – klikker bare i innslaget. Den er helt fin i kaldvær men når det er fuktig klikker den ofte. Bare kople av minuspolen før du begynner med selve starteren.

Er det startmotoren som er ødelagt visst bilen ikke tenner\starter, kommer bare et lite. Kom hjem fra ferie i går og skulle ut og kjøre, men den år gamle Kawaen gir bare fra seg et klikk når jeg trykker på starteren. Har en MF 30og en MF 427 men BEGGE klikker bare på startmotoren. Nå som det er kaldt tar det meg laaang tid til å få start på begge, . Toyota Carinaen kører ellers altid perfekt, men nu vil den slet ikke starte.

Når jeg drejer startnøglen, klikker det bare fra motoren. Er helt grønn når det gjelder elektriske komponenter. Det var bare lige hurtigt for at høre om starter var helt dø men det . Pröver jeg å vri nökkelen tilbake å kinne igjen kommer det bare et klikk uten at startmotoren starter. Lys fungerer utmerket og batteriet er bra når dette problemet . Golf starter ikke(startmotor går ikke) – posted in Golf 3: Hei Har.

Skruvde den løs, men når jeg vrir om nøkkelen sier det bare klikk fra den. Og viss det bare klikker så er det for lite strøm ja, Om det hadde vært noe galt med selve startmotoren hadde du hørt at startmotoren går irundt, .