Tisser veldig ofte

Våre toalettrutiner kan være svært forskjellige, og mens noen bare trenger å gå tre til fire ganger om dagen, må andre tisse dobbelt så mange . For hvis du må tisse én gang i timen – ja, da skulle det gjerne vært én. TREN DEG OPP: Dersom du må tisse veldig ofte, er det lurt å prøve å .

Når man er 60-år er det veldig, veldig vanlig at man må opp om natten for å tisse, sier gynekologen. Jeg må veldig ofte tisse, ofte må jeg egentlig ikke på do, men føler at jeg må tisse likevel. Jeg er nesten bestandig tørst og er sjelden helt . Jeg tisser så utrolig mange ganger iløpet av en dag. Jeg tisser MINST ti ganger om dagen, og på max går jeg på do hvert . Må irriterende ofte tisse – Kropp og helseinnlegg11.

Må tisse hele tida – Kropp og helseinnlegg10. Så mange ganger er det normalt å tisse på en dag. Hovedsymptomer er å kjenne seg slapp, tørst og at man ofte må tisse. Hvis sykdommen ikke behandles, oppstår det veldig alvorlige skader, forteller Algott.

Vår femåring går veldig ofte på toalettet, gjerne fire til åtte ganger i timen. Urinprøver er tatt med jevne mellomrom, med negativt . Må også veldig ofte på toalettet, kanskje 10-ganger om dagen.

Angst kan forklare lekkasjen, men ikke det at du tisser normale mengder . Men dersom du drikker for mye vann eller annen drikke, betyr ofte flere. På denne måten slipper du å våkne opp på natten fordi du må tisse. Noen ganger er det svie i urinrøret også. Det er viktig for blæra at den klarer å gi deg signaler om når du må tisse og så.

Jeg har fått et problem med at jeg må veldig tisser veldig ofte. Og når jeg må er det vanskelig å holde seg. I løpet av de siste månedene føles det som om jeg har fått en veldig nervøs blære. Kanskje må de stadig på toalettet, de rekker ikke frem i tide, greier ikke å tømme blæren skikkelig og tisser ofte litt i buksen.

I tillegg har BHG lagt merke til at i perioder går ho veldig ofte på do, og tisser masse. Hatt noen episoder hjemme der ho også går på do veldig . Jeg må vanligvis opp én gang om natta for å tisse. Men jeg har opplevd noen ganger at jeg har måttet løpe på do veldig ofte, bl.

Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum – Valpeprat.