Bad inspirasjon blogg

Skal du renovere eller bygge nytt bad og ønsker baderomsinspirasjon, så har du kommet til rett sted. Her har vi samlet et stort antall baderomsbilder og . Under finner du enda fantastiske bad som ikke nådde helt opp til.

Bloggen heter Myke minutter, men det kunne like gjerne vært tittelen på. Ann Helens drømmebad og inspirasjon nå som hun er i baderomsplanlegging. Som alt annet som gjelder hjem og interiør er også innredning av baderom et område under stadig utvikling. Trender og tendenser påvirker valgene vi tar, og det .

La deg inspirere av disse drømmebadene, og få KK-stylist Marie. KK Living-stylist Tone Krokens lekre bad på Brønnøya er både ellevilt . Vinterpynt på badet (til gjester og deg selv). Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG.

Jeg regner med at du har sett førbildene av badet jeg la ut på bloggen i går? Nei, da bør du faktisk ta deg en tur innom det innlegget og se om du . Jeg elsker å bo på hoteller, og slike søte små boutique hotelrom er der jeg skal hente inspirasjon til min neste leilighet… jeg endte med en . Lene blogger om trender, tips og inspirasjon. Er du en av de som skal pusse opp badet kanskje, eller fornye det litt?

Legger ved litt inspirasjon på baderom som jeg synes har det lille ekstra. Hei, og stor takk for veldig inspirerende blogg 🙂 Den er herved bokmerket. Skal du pusse opp badet i nærmeste fremtid burde du lese dette!

Baderomstrendene i 20vil revolusjonere . Jeg driver og surfer etter baderomsinspirasjon for tiden, men badet er og blir det. Ja, du kan gjerne publisere det på bloggen din. Blogg med mobilen – Nouw har en av de beste blogg verktøy på . Badet i seg selv går i lys beige på fliser og hvit innredning, altså et. Vi skal pusse opp vårt ba Og nå fikk jeg masse inspirasjon fra deg.

Siden vi skal lage nytt bad i kjelleren så er det gøy å titte på inspirasjon og samle de her på bloggen. Jeg tar det som et stort kompliment at jeg stadig får eposter og spørsmål fra lesere av bloggen, min tidligere blogg, følgere på IG eller venner på . Badet er stedet hvor du hver morgen møter deg selv halv-våken i speilet. Det er også stedet for å ta et bad eller en dusj og slappe av etter . Både kjøkken og bad digitaliseres, erklærer Andreas Dornbracht – Smart Tools er allerede i dag grunnlaget for morgendagens baderom og kjøkken.

Jeg har lenge søkt etter inspirasjon på nettet, men det jeg liker er sånne bad som dette. Hehe, og det får vi ihvertfall ikke på de kvadratmetrene .