Blokkere egr ventil passat

Egr ventilen på bilen min er koblet ut med plate. Bilbransjens dieselspøkelse – EGR-ventil – Bil – VG Nett Debattvgd. Dette er faktisk nytt for meg, jeg trudde EGR ventil problematikken var.

Det kan rett og slett være en god ide å blokkere EGR-røret, slik at . Fikk et tips fra en kamerat av meg om og strupe ned tliførselen av eksosgassen til egr-ventilen. Jeg satte inn en skive med et 8mm stort hull . Blokkere egr ventil Passat 4motion 20- Passatinnlegg27.

Feil på EGR Ventil VW Golf – Golf 6innlegg28. Blokkering av EGR Passat tdi – fikse Audi og spare tusenvis av. BufretHar sett igjenom det som er av tråder om EGR-ventilen her på forumet, og har vel funnet ut at dette er noe jeg må gjøre noe med snarest! Er det mulig å kjøre uten denne ventilen , har sett at man får kjøpt sånn egr.

Mistenker derfor at EGR-ventilen bør renses. Har lest litt ymse om å blokkere den mtp feilmeldinger og motorstyringsproblemer, så jeg velger . Har fjernet EGR ventil på alle mine VAG biler + endel kompiser sine. Nå har jeg kjøpt meg en 20Passat 3BG 4Motion TDI som lugger litt . Rense innsug og EGR på ‘Passat TDI – Teknisk og.

EGR-ventil – Teknisk og trimming – Diskusjon. VW Transporter/Caravelle/Multivan 1950-20› T4Bufret25. Synderen var EGR ventilen som slipper en del eksos tilbake til innsuget.

Jeg la manifoilen og ventilen i diesel noen dager for å trenge inn i skitten.