Coca cola zero sunt

SIDE2): – Vi ville bli sterkere på sukkerfrie produkter og vi fant ut at både Coca-Cola Light og Tab Extra henvendte seg mest til den kvinnelige . Light, Zero, Diet, Super, Max eller vanlig med sukker? Hvor vidt noe er sunt eller ikke har med helheten av kostholdet å gjøre.

Jeg drikker masse cola zero på diett jeg, fungerer helt fint. Nå har jeg byttet den ut ved cola zero, stemmer det at den gjør så jeg. Cola Zero vil aldri være sunt uansett hvordan du vender og vrir på det.

Coca-Cola light, Pepsi Max og Cola Zero inneholder alle stoffet og.

Jeg bare vil spørre om hvordan vann egentlig kan være sunt? Om de andre stoffene i Cola Zero er farlige er det jo fortsatt diskusjon rundt, . Jeg er selverklært cokaholiker, og byttet fra Cola til Cola Zero for snart år siden. Begge typer brus kan tilsettes koffein (eks Coca-Cola og Pepsi). Unntaket er for barn under tre år, og kvinner med unormalt høyt forbruk. Foreningen har både de som produserer Pepsi Max og Coca-Cola Zero/light som medlemmer.

Søtpotet og vanlig potet omtrent like sunne. Cola Zero inneholder fortsatt koffein og fosforsyre, som all annen cola.