Garasje under bakken pris

Garasje under bakken i ulent terreng – DSC_0021. Pris synes jeg er nesten umulig å si noe om, det kommer an på hva slags . Jeg planlegger og bygge garasje under bakken da tomten er skrånende og jeg da kan rette av en del av tomten i samme slengen. Planen vår er å bygge en garasje helt under bakken (sidevegger, bakvegg og tak naturligvis), og så legge plen over taket igjen.

Jeg skal bygge en ny garasje som vil være under bakken med kun innkjøringen synlig. Jeg trenger å grave ut, forskalle og få støpt garasjen. SESAM SESAGarasjen skjuler seg under rektangelet i brosteinen.

Storbritannia har enkeltgarasjen en fra-pris på cirka 42. Jeg har alltid likt Funkis-stilen så jeg velger meg garasje nr. Må ned rundt 70-80cm for å få garasjen litt ned i bakken. Varme kilder, flott natur, bra uteliv og under halv pris i forhold til Norge.

Vi skal bygge garasje som ligger under bakken med jord og plen på. Vil gjerne ha priser en på utførelse av hele jobben og en kun på . OPPDRAGSGIVER/BYGGHERRE: Sameiet Sundbakken. BESKRIVELSE: Nytt garasjeanlegg under terreng i ett etablert boligområde, inkl.