Hva er zma

Av alle kosttilskudd for de som trener med vekter, er ZMA (en blanding av sink, magnesium og vitamin B6), antakelig et av de mer interessante . ZMA står for Zink og Magnesium, to mineraler som er svært viktig for å oppnå. Dagsdoseringen for vitamin D i kosttilskudd er økt Hva er så bra .

Du har sikkert hørt om ZMA, og kanskje du som mange andre lure på hva det egentlig er og hva det er godt for. Ville bare dele kunnskapen jeg har blitt tildelt om ZMA og måten det. Noen som vet hva de feks anbefaler i USA av zinc, magnesium og b6?

Dette innlegget skal gi deg en forklar på hva ZMA er og hvorfor vi bruker det.

Men jeg vil også benytte sjansen til å komme med en anbefaling. Jeg har sett tråder og lest om ZMA-pillene. Her er linker til ZMA jeg har funnet, hva bør jeg bestille i såfall?

Sink finnes i mange forskjellige matvarer. Disse er spesielt rike på sink; hvetekli, kokt krabbe,. ZMA er et kosttilskudd basert på mineralene sink og magnesium. I denne artikkelen går vi gjennom hva myse er, hvordan det produseres, . ZMA øker kroppens testosteronproduksjon og bidrar til at du kan trene hardere og løfte tyngre.

Bestill ZMA i kapselform fra Proteinfabrikken her!

ZMA er en blanding av magnesium, sink og B6. Jeg drømmer mer og drømmene blir mer virkelig når jeg tar ZMA, men det gir .