Hvinelyd fra motor

Min 1har utviklet en hvinelyd fra motorrom som følger turtallet. Motoren var på minimum strek for olje, fylt på olje. Kommer det en slik lyd fra bilen din, betyr det at det er kontakt mellom bevegelige deler av jern, som kan. Hvinelyd fra motor ved oppstart – posted in Teknisk og trimming: Heisann.

Det har de siste ukene begynt å hvine fra motoren når jeg starter . Ford Mondeo pipe/plystre lyd fra motor – HJELPinnlegg8. Forbruker › BilBufretLignendeHar byttet vannpumpe, fordi selger mente at det var denne en liten hvinelyd kom fra, når motoren var varm.

Den kommer hver andre sekun og øker i forhold til . Etter at jeg byttet dynamo så har jeg fått en hvinelyd i motoren ved høyt turtall (nei, det er ikke viftereima som skriker), det høres mer ut som en . Hvinelyd fra motor – Vog S7innlegg17. Hvinelyd fra motor – Norsk elbilforening: elbilforum. Ny elbileier og strålende fornøyd med min nye Leaf 20modell! Men et par ting jeg lurer på; det kommer en ganske hørbar . Blir du var en lyd som ikke har vært der tidligere, er det noe på gang. De siste dagene har jeg lagt merke til en slags høyfrekvent hvinelyd fra motoren, som følger turtallet.

Pipe/ule/hvinelyd ved høy fartinnlegg4.

Hvinelyd på kald motor 9-IIinnlegg14. Oppdaget en sterk hvinelyd fra motor ved pådrag. Ingen lyd når den står i ro men hvis jeg ruser motoren kommer . Det som er problemet er at jeg har en temmelig kraftig hvinelyd (høyfrekvent) som er avhenigig av turtallet.