Male over bengalakk

Nå sies det at oljemaling vil gulne over tid. Jeg tror jeg prøver å pusse og male over med oljebasert. Bengalack assosieres med modellfly og sykler, men Jotun foreslår å male de gamle trestolene i friske, blanke farger og sette dem ut.

Ved bruk av bengalakk kan du fornye gamle og kjedelige møbler, og gi dem et. Fukt en ren klut, hell på litt grønnsåpe og vask over alle deler du skal male. Nei, jeg er ikke sponset av Bengalack, men jeg er helt frelst!

Jeg er ikke særlig glad i å male og pusse opp, men jeg elsker å fornye ting.

Jeg brenner for å inspirere andre og gleder meg over at akkurat du har funnet veien hit . Som toppstrøk kan du for eksempel bruke Trestjerner Gulvmaling eller også Bengalack, forklarer Sørli. Tenkte først på å male over i en fresh farge, men er det litt vanskelig? Så rullet vi på blank, hvit bengalakk med sånn tynn rulle, tror vi brukte 3 . Med Quick Bengalack kan du fornye små og store ting. Quick Bengalack – Universallakk, Metallgrunning Rett på rust. Var litt usikker på om jeg skulle male den eller ikke.

Må si jeg er utrolig fornøy og nesten litt overrasket over meg selv. Den er malt i hvit 05bengalakk med max glans.