Min bedrift telenor

Login as an administrator of Min Bedrift. If you are a user of a subscription, login to Mine Sider. Username The username is a combination of your first .

Logg inn på Min Bedrift for å administrere bedriftens abonnement. Bruk Mine sider dersom du skal gjøre endringer på abonnement som du bruker. Det er trygt og enkelt å være bedriftskunde hos Telenor.

Min Bedrift er en gratis selvbetjeningsportal som gir deg full oversikt over kundeforholdet.

Mine sider er selvbetjeningsverktøyet for deg som er bruker av et bedriftsabonnement. Her vil vi svare på hva du kan gjøre i Min Bedrift. I Min Bedrift kan tilgang fordeles på flere administratorer slik at de riktige personene har rett tilgang.

Hjelp til faktura og rapporter på min Bedrift fra Telenor. Her finner du en veiledning på hvordan du kan hente ut fakturakopi i Min Bedrift. Vi skreddersyr en løsning for din bedrift, som blant annet kan inneholde mobilt sentralbord og . Her finner du en veiledning på hvordan du kan finne PUK-koden i Min Bedrift.

Min Bedrift fra Telenor er en selvbetjeningsløsning for avtaleansvarlig i virksomheten.