Såre brystknopper gravid

Du er her: Gravid Diverse Mor Hva skjer med brystene. Tidligere trodde man at det var mulig å forebygge såre brystknopper ved å herde knoppene på . Men man får vel ikke så ømme brystvorter etter så lang tid?

Jeg har hatt ømme bryster helt uten å være gravi ved ett tilfelle slet jeg . Hei:) Er det nromalt å være veldig tett i nesen når man er gravid? Jeg sliter med ømme brystvorter nå under graviditeten. Bli gravid: Jeg har så utrolig ømme brystvorter.

Noen som har opplevd såre brystvorter UTEN at det er psm. Mange som har såre brystvorter like etter EL? DU er gravid – Rannveig Heitmann – Blogg. Dette var det første tegnet mitt, og det som utløste tanken om at jeg kanskje kunne være gravid. Bare lurer litt sånn for morro skyld jeg.

Noen som vet noe om hvor tidlig man kan få ømme brystvorter ved en graviditet. I de fleste tilfellene skyldes sårheten ikke-optimalt sugetak, og derfor er det oftest de første ukene at såre brystknopper er et problemet. Kan ømme/sensitive brystvorter være et tidlig tegn på graviditet?

Innsendt av jente år Lignende spørsmål har blitt besvart tidligere.

Jeg hadde vanvittig ømme brystvorter sist jeg var gravid. Den første uken eller to etter fødselen er det ikke uvanlig at brystknoppene (brystvortene) er ubehagelig ømme og såre ved amming.