Sminkespeil med lyspærer

Jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt sminkespeilet mitt. Svaret er at jeg og kjæresten min har laget dette selv med deler fra IKEA . Stort utvalg: Speil og sminkespeil med lys.

Vi har en rekke produkter innen baderomsbelysning som gjør ditt bad vakkert. Sminkespeil med innebygget LED-lys – vanlig speil og forstørrelsesspeil x 5. Få det perfekte lyset – uansett hvor du sminker deg! Flere av disse har forstørrende glass og oppladbare LED-lys slik at du alltid sminker deg i riktig og tilnærmet sollys – perfekt når du skal sminke deg utenfor badet .

Noen som vet hvor jeg kan finne et, som har godt sterkt lys? Delikat og praktisk sminkespeil med sving-arm og justerbart hode fra i-Save. Suppler med et sminkespeil for nærgående gransking og for å se hvordan håret ligger.

SILVERÅN speilskap, lys brun Bredde: cm Dybde: cm Høyde: 68. I dag er det et smart sminkespeil med lys som er Dagens Tilbud. Hvis du allerede har et speil setter vi stor pris på om du. Sminkespeil med lys til bad og soverom – Lightup.

Vi har en rekke produkter innen baderomsbelysning som gjør.