Sophie elise silikon spørsmålsrunde

De aller fleste som ikke tar silikon, selv om de har et ønske om det, er nok av økonomiske grunner. Slik forstår jeg det på mine venniner, iallfall. Jeg vet du ikke vil fortelle så mye om silikon puppene.

Hvor gammel var moren deres da hun fikk Sophie? Hvor mange kg silikon tok Sophie i hver pupp? Alle spørsmål om neseoperasjon, silikon osv: Det er så lenge siden, og man kan finne masse svar på det om manr. Men jeg legger merke til det når jeg ser på bilder fra før jeg tok silikon, eller når jeg ser andre jenter naken – ikke noe galt i naturlige pupper .

Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre helt siden jeg . Jeg har også hatt vondt i venstre pupp etter jeg tok silikon lenge. Nå er det tid for en annerledes spørsmålsrunde – samme prosedyre med å stille. Når du tok silikon tok du over eller under muskelen?

Det der svaret du ga på silikon og restylane syns jeg var veldig bra av. Så, jeg kjører i gang med en stor spørsmålsrunde, som jeg skal svare på allerede. Hun har tatt silikon, men jeg tror nok hun kommer til å lage et eget innlegg der hun forteller mer om dette.

Hei æ hete Sophie æ e søtten år å æ bor i harsta æ går på. Etter ønske fra dere kjører jeg igang med enda en spørsmålsrunde!

Når jeg tok silikon første gang spydde jeg på flyet på vei hjem,. Det er mange av dere som lurer på hvor mye silikon jeg har, og det er over 2g i hver pupp, men under 3g. DAAAA kjører vi igang med en liten spørsmålsrunde! Du har tidligere uttalt at om du tok silikon skulle du være åpen om det.

Mathias : hva er det fineste med sophie elise? Mathias: hva syns du om at sophie har så mye silikon i puppene? Blandt annet om tvserien bloggerne, klassikeren silikon, litt mer personlige spm osv. Her kommer som lovet, enda flere svar på spørsmålsrunden… Mathilde.

Sophie Elises bok Forbilde er en bok om å finne sin egen identitet, om å leve. Brødposene med vann skulle være silikon, bare på liksom, og jeg håpet. På en måte en spørsmålsrunde, bare få, men morsomme spørsmål. PERSONLIG: Toppblogger Sophie Elise Isachsen åpner seg for leserne sine. Nå har 21-åringen åpnet for spørsmålsrunde på bloggen sin, og svarer der.

Robin Vil Ikke Fri Før Sophie Elise Har Fjernet Dette video full album gratis dan mudah hanya di Gurumedia. Dere kan stille spørsmål til meg og Sophie Elise HER og chatte live med oss fra 20:45! Episoden med Sophie Elise fra ettermiddagen hvor hun snakker ut om silikonpuppene.

I tillegg svarer toppblogger Sophie Elise dette i et intervju der hun blir. Botox, silikon, løsvipper, rumpeforstørrelse og restylane i leppene er . Jen Selter, puppene til Sophie Elise og leppene til Angeline Jolie. Da var det igjen lørdag og tid for siste del av spørsmålsrunden.