Ukemeny frokost lunsj middag

Oppskriftene du trenger: Følger du denne ukemenyen, er du sikret all. Her får du forslag til frokost, lunsj, middag og mellommåltider for alle . Dette er min første ukemeny på denne nettsiden, og her finner du mine forslag til både frokost, lunsj og middager for en hel uke. De ulike alternativene til frokost inneholder omtrent 3kcal.

Det anbefales å spise frokost, lunsj og middag, og så kan du fylle på med 1-2 . Enkel oversikt over lavkarbo frokost, lunch og middag for en hel uke. Jeg er helt ny på lavkarbo og en slik ukemeny er helt topp.

I tillegg til middager og desserter, finner du også tips til frokost/lunsj og smoothies. Da har jeg satt sammen en ny ukemeny basert på oppskrifter jeg har her på bloggen! Dette er sunn hverdagsmat på sitt beste, det vil si mat . I fare for at dere ikke spiser nok egg så får dere lunsjen min som. Dressing: ss olivenolje, ts sitron, salt, pepper.

En veldig god frokost – spesielt helgene. Disse middagene kan lages til hele familien selv om de ikke går på LCHF-.