Vond lukt fra toalett

Vond lukt rundt og fra toalettet er et problem mange har. Det lukter vondt på toalettet vi har i 2. Det er vanskelig å si hva det lukter, men det er ivertfall ikke lukten av . Har fått litt problemer med kloakk lukt fra toalettet. Tenkte ikke på lufting da jeg la opp rør.

Eneste luftingen jeg har er utlufting fra den (tette) . Har et merkelig case med vondt lukt fra et vegghengt toalett.

Både fra selve toalettet og området rundt kan det oppstå vond lukt. Forebygg med å vaske minst én gang i uken. Men vi sliter med dårlig lukt på toalettet. Det er et eldre baderom, jeg har vasket den grundig alle mulige måter og det ser og lukter bra for en . Dårlig lukt på toalettet er ikke forbundet med en god opplevelse. Har du prøvd å putte en fyrstikk i toalettskålen?

Hei, Jeg har blitt plaget med vond lukt på bad siden igår, og når jeg trekker ned i toalettet så buldrer det ofte voldsomt i rørene, . Trekk ned i toalettet for å løse dette problemet.

Selv om de fleste av oss er opptatt av god hygiene på badet, . Jeg vasker toalettet og området rundt hver eneste dag nå, men det stinker urin. Har prøvd salmiakk, men det hjelper ikke. Noen som vet hvordan man fjærner vond lukt?

Altså lukten fra kloakken slår tilbake fra toalettet. Båtforumet: i stort sett alle båter jeg har hvert i som har wc ( dvs forskjellige båter ) og alle har . Når jeg pumper ut fra toalettet så lukter det død og fordervelse. Det lukter kun når jeg pumper inn saltvann for å skylle mens jeg tømmer, ikke . Jeg har følgende utfordring med min Bavaria 3619mod.

Viss båten blir stående uten å bruk noen. Jeg har for et par uker siden byttet det år gamle toalettet med et nytt. Nå kommer det helt tydelig lukt fra avløpet, og det lukter ikke veldig . I året som har gått, har vi opplevd en stadig tiltakende odør fra båtens toalett.