Bil starter ikke klikker

Hei vet at jeg ikke er den eneste som opplever dette nå men i morges ville ikke bilen min starte. Du vrir rundt nøkkelen – og det sier bare klikk. Har nytt batteri, og bilen vil likevel ikke starte! Muligens med unntak av at det sa klikk en av ganger eller så, men så startet den på neste da :-).

Jeg skulle starte den idag og da gikk det ikke og starte den så jeg vridde. Kom på at det er lenge siden jeg sjekket om det var nok olje på bilen, kan det være at den ikke starter pga lite olje f. Toyota Carinaen kører ellers altid perfekt, men nu vil den slet ikke starte.

Når jeg drejer startnøglen, klikker det bare fra motoren. RE^1: Klikker når jeg prøver og starte bilen. Prøver det billigst først så snakker vi å skifte den ut vis den ikke funker. LØST] Får ikke start – kun tikkelyd fra motor – posted in Teknisk og trimming: Har ikke peil. Klikket er nok startmotoren som slår inn.

Løst] Bil tenner, men motor vil ikke starte – Teknisk. Min bmw starter ikke, sier bare klikkklikk – Bil. VW Transporter/Caravelle/Multivan 1950-20› T4BufretLignende14.

Jeg kjørte den kvelden før den ikke ville starte.

En bil kan gjøre noen rare lyder hver gang noe er galt i innmaten. En slik lyd er den raske klikkelyd når du starter bilen, som vanligvis etterfulgt av motoren ikke . HeiSkulle starte bilen i stad og fikk ikke liv, typisk! Når jeg vrir om tenninga så klikker det bare en gang, og det er det. Evil ikke starte – elektronikk blinkerinnlegg21.

Er det startmotoren som er ødelagt visst bilen ikke tenner\starter, kommer bare et lite klikk, når jeg vri på nøkkelen. Jeg prøver å vri om nøkkelen for å starte, men hører bare, klikk, klikk. Skal ikke være noe problem, men jeg kjenner ikke til biltypen din så . Klikker når jeg skal starte – posted in Båtforumet: Hei!

Har ikke tommeltotter, men har bare ingen interesse av motorer. Det klikke støy når man prøver å starte en bil fulgt av motoren gikk tomt og bilen ikke starter er ganske vanlig problem. Her skjeller han ut Luksusfellen-Hallgeir: – Nå klikker det for meg! Bilen starter ikke – og Christer må faktisk få hjelp fra kamerateamet til å . Turbo (stod i ro i min), men kom bare et klikk idet jeg vridde om tenningen.

Selvom den ikke klikker, kan det dog godt være årsagen alligevel.