Elektrisk longboard til salgs

Jeg har skatet i år, men tanken på å putte elektriske moterer har aldri slått meg. Jeg skal selge elektriske longboard i California og har fått flere. Dette er en prototype/salgsmodel som jeg fikk for mnd siden for å teste det.

Verdens letteste elektriske longboard på 3kg Går 20km/t med en rekkevidde på 20km per lading Kommer med egen . Jeg har hatt brettet i to år, og den er i like god stand i dag som den var da jeg fikk den. Jeg har påkostet nye hjul på brettet av . Det sykeste elektriske longboardet er til salgs nå. Dette er evolve sin bambo series og den som einer seg best til asfalt kjøring.

Helt nytt og kraftig elektrisk longboard – Chillboard Opp til km rekkevidde modus: Chill: 20km/t og Thrill: km/t Sertifisering: CE, ROHS,FCC,RTTE . ELonboard; selskapet som selger elektriske longboard. Skateboardene er for øyeblikket ikke i salg i Norge, da regelverket . Vi har nå 3Longboard til salgs fra Finn. Vi har nå Elektrisk longboard fra Finn.

GRATIS fragt i Danmark – Alle priser inkl. Med en sådan här tar du dig fram snabbt och smidigt och toppfarten på denna 2watts starka modellen. Jeg ville så gjerne stå på longboard igjen, og var desperat etter å få det til, forteller Beck.

Hittils er ikke elektriske skateboard tillatt i Norge. Longboard generelt er bare tull, det er for folk som ikke har skills til på. Jeg møtte en med elektrisk skateboard på gangveiene på fornebu for . Vi har det beste utvalget, helt fantastisk service (test oss gjerne) og frakten er gratis på alle . KiteDanmark er en af Skandinaviens førende onlineshops når det gælder kitesurfing og longboards.

Hos KiteDanmark sætter vi stor pris på kvalitet, hvilket . Find de bedste tilbud og billigste priser på nye og brugte varer indenfor Longboard til salg på DBA. Hei jeg har bestilt et elektrisk skateboard fra USA type Marbel Board. Er i hovedsak et vanlig longboard med en .