Gul diare hos voksne

Gul avføring kan muligens indikere at det er mer fett enn vanlig i avføring, noe som gjerne er assosiert med galleproblemer. Dette er sjeldent hos kvinner, siden norske kvinner ofte har jernmangel. Kontakt lege dersom avføringen er gul, rennende og illeluktende.

Gul, løs avføring er en uvanlig krakk variasjon og kan indikere et medisinsk. Løs, fettete avføring som er blekhvit eller gulhvit over lengre tid kan være. Også ukjente bakterier kan gi diaré, som for eksempel på reise, . Ofte er avføringen skikkelig gul og løs, og så virker det som den er veldig.

Drøyer å kontakte lege, for jeg bestemte meg sist jeg var hos han at jeg skal føle meg . Det vil si hyppig, stor avføring som er lys eller gul,. Ofte er det kun få forandringer i kjertelen hos personer med sterke smerter, mens . Diaré er hyppig, tynn avføring som ofte er ledsaget av oppkast og feber. Diare er en av kroppens måter å fjerne noe uønsket på.

Diaré går som oftest over av seg selv etter noen dager. Avføringen hos spedbarn er imidlertid annerledes enn voksen avføring. Utviklingen går i ulike faser, og barn som kun får morsmelk har gjerne lys gul eller.

Det samme gjelder hvis du har kronisk diaré, som ikke går over etter noen dager.

For min del så er det mer vanlig for meg å ha gul enn brun avføring! Hos et nyfødt barn er avføringen til å begynne med gulgrønn etter mekonium.