Saftige rundstykker oppskrift

Oppskrift på Saftige rundstykker med kesam. Saftige rundstykker med kesam, som gjør at rundstykkene holder seg saftige lenger og smuldrer mindre. Oppskriften gir store deilige rundstykker.

Elsker dine fine, luftige rundstykker, og baker disse fast. Første gang jeg baker rundstykker, og med denne oppskrifta blir det ikke den siste! Det finnes et hav av oppskrifter på grove rundstykker, men jeg har valgt en.

Del i emner og trill til runde rundstykker.

Dette er oppskrift på mine fine rundstykker som vi gjerne lager til både hverdag og fest. Dette er min favoritt oppskrift når det gjelder rundstykker, de blir alltid veldig saftige og gode. Saftige, halvgrove rundstykker med cottage cheese. Oppskriften varierer litt etter hva jeg har tilgjengelig. Hver helg baker jeg en stor porsjon rundstykker, så hele familien har til matpakken uka som kommer.

I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn. Disse hjemmebakte rundstykkene er perfekt både til frokost, lunsj . Vi bruker ikke helt den samme oppskriften, men du skal være god om du smaker forskjell.