Cottage cheese lapper med gulrot

Proteinrike cottage cheese lapper med gulrot. Jeg har tatt de populære cottage cheese lappene mine et steg videre og tilsatt… GULROT!

Jeg har tatt de populære cottage cheese lappene mine et steg videre og tilsatt. I dag ble det derfor klassiske cottage cheese-lapper med chiafrø. Lapper fristet, og siden vi hadde litt revet gulrot fra gårsdagens middag brukte jeg en gammel oppskrift på cottage cheese lapper som jeg . Gulrot- og cottage cheeselapper– CFLF.

I dag har jeg prøvd meg på en helt ny pannekakeoppskrft som består av blandt annet cottage cheese, gulrøtter og kanel. Du trenger: Grunnoppskrift til 6-lapper egg ss havregryn ss cottage cheese Se lenger ned for. Eg spiser ofte uten, eller med cottage cheese, eit dryss sukrin+ og kanel for eksempel. Revet gulrot gjør lappene saftige og en anelse søtere, og så får man jo sneket inn. Pletter laget med cottage cheese og mais.

Jeg byttet ut deler av maisen med finrevet gulrot og hvetemelet med fullkornshvetemel. Cottage cheese lapper med gulrot og bacon til – pers. Topp dem med laktosefri philadelfia, revet gulrot, valnøtter og litt lønnesirup.

Kveldsmat: Proteinvafler med pålegg, cottage cheese-lapper, yoghurt og cottage. LavFODMAP-MAT: Cottage cheese lapper med gulrot. Er du som meg, litt allergisk mot rå gulrøtter, veldig vanlig når man er allergisk. En av lappene ble spist med cottage cheese, ferske jordbær, . Prøv disse magevennlige lappene med cottage cheese og gulrot 🙂 Ønsker deg en nydelig lørdag. Her vist med mango, kesam med lime og litt koriander.

Disse lappene er fullspekket med saker som er bra for deg. Grove kornprodukter, cottage cheese, spinat, gulrot og chiafrø. Cottage cheeselapper med gulrot og kanel. Sammalt hvetemel, fint; ts bakepulver; ts Salt; 2g Cottage cheese; Egg .