Deco blue soverom

Deco Blue passer sammen med varme grå, beige og greige farger,. Hvilken hvitfarge anbefaler dere til kveldshimmel på et soverom? LADY 44Deco Blue er en farge av kjærlighet – nå og på lang sikt,.

Har lyst å måle soverom deco blue, men hvilke feminine farger kan . Marthe har malt en vegg i den nye fargen LADY 44Deco Blue. Jeg skal male soverommet, jeg vil ha vegg med deco blue, da lurer jeg på . Jeg var innom Deco Blue også, de på Fargerike i Asker fortalte meg at den er en bestseller. Den er hakket mørkere enn Byge, så den hadde . På soverommet har vi god plass, så her bør det være en god stol og et bord. Vi har valgt Lady Deco Blue på vårt soverom og er utrolig fornøyd . Det blåstripete kontoret til Peter skal egentlig gjøres om til soverom, og gangen kunne blitt så mye finere med en ny farge på veggene.

Den vakre Deco blue (LADY 44Deco Blue, t.h.) er Jotuns. Fargen 47Sophisticated Blue er bare én av flere nye, vakre blåtoner. Sv: Fargehjelp til soverom igjen (med fargekoder).

Har du sjekket de nye blåfargene til Jotun? Vi har malt soverommet i fargen deco blue, og garderobeskapet er svart.

Jeg er superfornøyd med fargen vi har valgt på soverommet. Jotun Lady sitt nye fargekart er “Deco Blue” som passer perfekt på et soverom. Jeg greier ikke å bestemme meg om det blir for mørkt med Deco blue, men jeg er redd det . Det er noe royalt og eksklusivt over denne fargen, noe som gjør at man lett fascineres.

Den mørkeblå fargen Deco Blue ble uten tvil. Spesielt Reflections of Time og blåfargen Deco Blue – som du kan se på. Hos oss er det to vegger på soverommet jeg ønsker skal få noen . Hei Anita, Deco Blue er nydelig sammen med både Refleksjon og Minty Breeze og. Det jeg er mest sikker på, er at jeg vil male hele soverommet i Deco Blue . Fargen på den bakerste veggen heter Deco Blue, mens veggen i front er malt. Selv har jeg akkurat malt soverommet i fargen Antwerpen fra . Nå begynner det å ligne på noe på soverommet!

Skal gjøre det samme på vårt soverom, bare med Deco Blue 🙂 Er det teppeflis eller helt . Du kan se den på tidligere bilder under etiketten soverom. Den var helt fin den men hadde så lyst på Deco Blue. Har sååå lyst til å pusse opp og male på soverommet.

Da blir det i alle fall deco Blue på en fondvegg.